Den perfekte sommer med solseng eller solvogn

Hvad er den perfekte solseng eller solvogn? Det var det spørgsmål jeg stillede mig selv, da jeg i foråret, havde besluttet mig for, at købe en. Det endte med at blive et valg mellem en solseng i træ, eller en solvogn i træ, der var den perfekte løsning for mig.

Jeg bor i rækkehus med en dertilhørende lille have. I haven har jeg en lille stenbelagt terrasse oppe ved huset, resten af haven er mere eller mindre bl

omsterbede og buske. De sidste par somre, hvor jeg gerne ville have lidt ekstra kulør på den blege krop, har jeg haft trukket en af havestolene ud på midten af terrassen og solet mig. Jeg holder meget af at sole mig om sommeren, og sole sig i en havestol bliver træls i længden. Ikke mindst fordi man kun kan få sol foran.

Derfor tog jeg en beslutning i foråret om, at investere i en solseng eller vogn. Til min overraskelse fandt jeg ud af, hvor stort et udvalg der findes, hvilket ikke gjorde beslutningsprocessen nemmere. De kommer i mange forskellige størrelser, priser, materiale og med forskellige funktioner. Stort set alle har justerbar rygstøtte. Men du kan både få nogle med armlæn, justerbar fodende eller et bord, som er monteret på din solvogn eller solseng.

Jeg havde sat mig for ikke, at ville spendere en formue, så jeg spejdede efter solseng på tilbud eller solvogn. Et andet krav jeg havde i min forestilling om en perfekt solseng eller solvogn var, at den skulle være i træ. Mine andre havemøbler, bord og stole, er i træ. Det ville derfor passe perfekt ind i min have med en solseng i træ eller en solvogn i træ.

Priser hvor alle kan være med

Det var som sagt vigtigt for mig, at finde et en butik, hvor priserne var fornuftige. Jeg fandt https://www.havemoebelshoppen.dk, som havde et stort udvalg af solsenge og solvogne. Der var oven i købet nedsatte priser på udvalgte modeller. Jeg havde allerede på daværende tidspunkt taget beslutningen om det skulle være en solseng i træ, så jeg sorterede hurtigt alt andet fra. Det skal dog siges, de har stort udvalg af solvogne i træ også. Det er også værd at notere jo tidligere på året du køber din solseng eller vogn, jo større er chancen for en god pris. Lige som alt andet sommersæson tilbehør til haven, er tingene oftest nedsat i pris i vinterhalvåret. Så du kan være heldig at få en solseng på tilbud, lige som jeg fik det.

Nu kan sommeren bare komme an       

Sommeren 2017 var ikke den mest solrige, det var faktisk begrænset hvor meget glæde jeg fik af min solseng. Men jeg er ved godt mod og har høje forventninger til den kommende sommer. Jeg skal ikke ud og rejse i år, jeg satser derfor stærkt på det bliver en god sommer vi går i møde. Jeg håber i er blevet inspireret eller hjulpet på vej, hvis i lige som jeg var, er i tvivl om hvilken solvogn eller solseng i skal købe.

Back to Top