Surprise fødselsdag for min mor

Fødselsdagen for min mor i lejet selskabslokale i Roskilde

Skal du holde en større begivenhed, enten konfirmation, barnedåb eller fødselsdag? I min blog vil jeg give dig nogle tip hvordan du kan gøre din specielle dag god og uforglemmelig.

Jeg var med til at arrangere min mors 60 årige fødselsdag, hele fødselsdagen skulle være et overraskelse for min mor. For at holde alt hemmeligt for min mor, havde vi lejet et selskabslokale i Roskilde, så hun ikke skulle opdage hvad vi var i gang med at arrangere.

Min mor vidste ingenting

For min mor startede dagen som alle andre, hun skulle på arbejde og til møde kl. 10 med nogle kollegaer. Vi havde aftalt med hendes leder, at vi ville holde overraskelses-fødselsdagen i selskabslokalerne i Roskilde. Vi havde planlagt det sådan, at når de ankom til lokalet, skulle min mor tro at det var møde inde i lokalet, men så skulle alle gæsterne være på plads.

Da gæsterne ankom til selskabslokalet, blev de forberedt på at de skulle gemme sig bag en væg, så de ikke skulle blive opdaget da min mor skulle ankomme.

Gæsterne hyldede min mor på fødselsdagen

En time efter var alle gæsterne på plads og nu manglede bare hovedpersonen til at ankomme. Vi ringede til lederen og sagde at alt var klart, da de ankom blev der råbt “surprise”!

Min mor blev virkelig overrasket af begivenheden som vi havde sørget for, hun blev hyldet og der blev holdt taler, spist lækker mad og givet gaver. Vi havde også sørget for at en gæstesanger sang et par numre som underholdning.

Gæsterne blev inviteret uden min mor opdagede det

Den teknologiske udvikling på de sociale medier, har gjort at tilgængeligheden til at invitere mange mennesker til sådan nogle begivenheder er nemmere end det har været før i tiden. Man kan invitere gæster over facebook og opnå at komme bredt ud til familie, venner og bekendte, ligeledes kan man invitere alle uden at hovedpersonen finder ud af det.

Selskabslokalet i Roskilde gjorde det nemt for os

Vi var ude i god tid for at skaffe selskabslokalet i Roskilde. Hvis man er ude i god tid, er der større sandsynlighed for at få det rigtige selskabslokale. For os var det vigtigt at selskabslokalet var i lokalområdet af Roskilde hvor vi bor, her kommer også størstedelen af gæsterne fra.

Lækker mad og dejlig vin til fødselsdagen

I vores selskabslokaler Roskilde, blev der anrettet med lækker mad fra restauranten og dejlige italienske vine. Vi alle fik en vidunderlig og uforglemmelig dag med masser af underholdning og lækker mad. Vores “surprise” fødselsdag virkede til UG og min mor var rigtig glad for fødselsdagen.

Back to Top