Epoxygulve er det nye

Der er en stigende popularitet blant epoxy gulve og med god grund. Det bedste ved epoxy gulve er nemlig, at det giver et simpelt men yderst forførende udseende. Epoxy gulve kan endda bruges i mange sammenhænge, så uanset om du skal indrette enten en arbejdsplads eller bolig, så vil du med garanti være tilfreds med slutresultatet. Du bør helt sikkert ikke begrænse dig af et gammeldags og traditionelt gulv, når du har uendelige sofistikerede muligheder med denne type gulvbelægning. Du kan finde inspiration til sammensætninger på Gulvepoxys hjemmeside.

Udover at have tonsvis af stilarter at vælge mellem, så vil du med et epoxygulv ligeledes være forberedt på uventede hændelser, vejrforhold eller andre uforudsete begivenheder. Epoxy til gulve er eksempelvis modstandsdygtigt mod kemikalier, væskeudslip og stød, hvilket gør det til et oplagt materiale i erhvervsmæssig sammenhæng. Det er ikke kun det glamourøse design du får med, når du vælger et epoxygulv, du får ligeledes et yderst holdbart gulv, der kan modstå stort set alt.

Det er relativt nemt at komme i gang med gulvepoxy, og der findes tonsvis af guides på nettet, der kan give dig anvisninger til hvordan du pålægger materialet. Alternativt kan du få hjælp af en kompetent fagmand. Du vil bemærke at med et epoxygulv vil du få:

  • Sindsro
  • Lyse rum
  • Simple men sofistikerede miljøer
  • Unikt design

Set i en industriel sammenhæng, så er der ikke noget du bør være bekymret for. Epoxygulve opfylder nemlig alle de industrielle behov, der måtte være. Denne gulvtype kan endda anvendes udendørs, og vil ikke give dig toksicitetsproblemer overhovedet.

Anvendelse

Epoxy kan let tilføres på beskadigede gulve, og typisk vil en enkelt epoxycoat være nok. Du behøver derfor ikke investere i dyre gulve, da du let kan bruge epoxy som en form for ”reparation” eller forbedring af gulv for den sagsskyld. Et gulv med epoxybelægning vil helt sikkert være en god løsning i længden, da gulvet også er meget holdbart, og du vil derfor ikke være nødsaget til at renovere eller reparere gulve i mange år.

Let at rengøre

Hader du også at rengøre og vedligeholde gulv, møbler og andet husligt? Så er det helt sikkert løsningen for dig. Gulvepoxy kræver nemlig minimal vedligeholdelse og rengøringsdelen er yderst nemt.

Bedre end trægulve

Trægulve kræver meget vedligeholdelse, hvilket kan være en dyr fornøjelse i længden. Med et epoxygulv vil du kunne spare mange penge på rengøringsmidler mm., som du i stedet kan bruge på andre fornøjelse.
Så selvom træ er fascinerende og solidt, så er det faktisk relativt vedligeholdelseskrævende. Epoxygulv derimod kan oftest rengøres med vand, og derudover har du selvfølgelig alle de forskellige slags stilarter og sorter, som du kan skabe en unik indretning med.

epoxy-gulv

Back to Top