Pep huset op med nye lamper til badeværelset

I nogle kulturer er badeværelset det vigtigste rum i huset. Det er i badeværelset at man tager sig af alle de vigtigste ting, for kroppen. Bortset fra maden som normalt indtages i køkkenet eller i stuen, så foregår alle de vigtige ting i badeværelset. Det er der, man bliver ren. Det er der man ”skaffer sig af med” sine byrder. Derfor er det også rigtig vigtigt i mange kulturer at man har et fint og flot badeværelse. Og det kan egentlig også mærkes på vores egen. For alle vores badeværelser er næsten altid hvide og med fliser, men hvorfor? Fliserne er naturligvis en praktisk ting. Der er som regel meget vand i badeværelset, og det ville da være træls at skulle rengøre vand fra et tæppe. Men farven hvid er som regel fordi, at det giver et image af renlighed. Men hvad gør man, hvis man gerne vil gøre sit badeværelse lidt mere moderne? Du skal da bare peppe det op med nye lamper til badeværelset!

Hvilke lamper?

Men det egentlige spørgsmål som jo egentlig skal stilles er hvilke lamper man burde få til sådan et badeværelse. Der er mange forskellige slags lamper at vælge imellem, og det er naturligvis ikke altid let at finde ud af, præcis hvilken lampe det er, man har brug for. Og forskellige slags lamper giver jo også forskellige slags billeder, så man kan heller ikke vide sig helt sikker på, om den lampe man nu får sig egentlig passer ind i det overordnede billede eller ej. Men frygt ej, det er netop derfor denne artikel er skrevet. Først og fremmest skal du naturligvis finde ud af, hvilke slags lamper det egentlig er du vil have. Er det gulvlamper? Væglamper? Loftlys? Der er mange at vælge imellem.

Et badeværelse skal helst have et godt loftlys mener jeg i hvert fald. En lampe som er på gulvet eller en disk på et badeværelse fungerer ikke altid lige så godt. Først og fremmest er det ikke så normalt, så det vil skille sig ud, derudover kan det også være farligt at have el-apparater kørende så tæt på en vandkilde, som jo vil være enten håndvasken eller badet. Derfor er min bedste anbefaling til dig at få dig noget flot loftlys som virkelig vil kunne imponere dine gæster, Hvis du bruger en pære som Philips Hue vil du endda kunne styre den fra din telefon med bl.a. lysintensitet og farve.

Nye lamper til badeværelset

Back to Top